Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας εκπρόσωπος της υποκρισίας και του φανατισμού | ενότητες, πολιτική


“Σας επιστρέφω το κατηγορητήριο, διότι εσείς είστε ο εκπρόσωπος της υποκρισίας και του φανατισμού” είπε ο Πρωθυπουργός απαντώντας με αυτό τον τρόπο στο “κατηγορώ” του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Να ενημερώσετε τον λογογράφος σας πως όταν ο Ζολά, έγραψε το “κατηγορώ” το έκανε για να δείξει την απέχθειά του στην υποκρισία και τον φανατισμό» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλλοντας πως θα καταθέσει στοιχεία για το ποιος επενδύει στην ενότητα και ποιος υποδαυλίζει την ένταση. 

Ο Πρωθυπουργός κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι είναι πίσω από την ένταση λέγοντας ότι οι πολίτες επιθυμούν χαμηλούς τόνους την ώρα που υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος: Κάποιοι προσπαθούν να μετατρέψουν κάποιοι την πανδημία κατά της υγείας σε κίνδυνο κατά της κοινωνίας. Και πάνω στην εύφλεκτη ύλη της κούρασης από τους περιορισμούς να ανάψουν μια φωτιά   που θα κάψει την ενότητα και την ασφάλεια.

Απαντώντας στη μομφή του κ. Τσίπρα για αποτυχία στην πανδημία ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ανυπόστατα στοιχεία και έλλειψη ευθύνης από την πλευρά του κ. Τσίπρα μιλώντας για χιλιάδες επιπλέον νεκρούς αν η χώρα δεν είχε πάρει αυτά τα μέτρα: “Γιατί το κάνετε; Τι θα κερδίσετε όταν λέτε ανερυθρίαστα τέτοια ψέματα; Όχι κε Τσίπρα δεν αποτύχαμε. Είναι προσβολή σε όσους προσπαθούν αυτό που κάνετε. Είναι νίκη της Ελλάδας αυτή, όχι της κυβέρνησης. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πήγαμε καλύτερα και στην οικονομία. Εσείς το βιολί σας, ότι αποτύχαμε”.

Πηγή

www.real.gr

Related Posts

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.