Ερυθρός Σταυρός: Συνελήφθη αλλοδαπός ασθενής που «έκοψε» το οξυγόνο από διασωληνωμένο | ενότητες, κοινωνία


Η αστυνομικη έρευνα αποκάλυψε οτι πίσω απο τον θάνατο στον Ερυθρό Σταυρό, βρίσκεται εσκεμένη ενέργεια αποσύνδεσης του διασωληνωμένου 76χρονου ασθενούς με κορωνοϊό απο το οξυγόνο από άλλο ασθενή, όπως είχε γράψει νωρίτερα το real.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 60χρονο που νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο με τον διασωληνωμένο 76χρονο. Είναι από την βόρεια Ήπειρο και είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Οπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας ο 60χρονος δράστης δικαιολόγησε την απαράδεκτη πράξη του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος από τον αναπνευστήρα που κρατούσε στη ζωή τον διασωληνομένο 76χρονο.

Ο ασθενής εξέπνευσε όταν αποσυνδέθηκαν τα καλώδια του οξυγόνου.

Ήχησε ο συναγερμός αποσύνδεσης, όμως τελικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές που έσπευσαν να τον βοηθήσουν δεν πρόλαβαν να τον σώσουν.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία καθώς οι γιατροί θεωρούσαν ότι η κατάσταση του 76χρονου ήταν βελτιούμενη και αμέσως υποπτευτήκαν ότι υπήρξε ανθρώπινη ανάμειξη στην τραγική κατάληξη του διασωληνωμένου ασθενούς.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού θανάτου νοσηλευόμενου διασωληνωμένου ασθενούς στο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, επίσης νοσηλευόμενου στον ίδιο θάλαμο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ο ανωτέρω συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο.

Πηγή

www.real.gr

Related Posts

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.