Ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης του «δράκου» των νοτίων προαστίων | ενότητες, κοινωνία


Ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του «δράκου» των νοτίων προαστίων σε ένα από τα θύματά του ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται από το οπτικοακουστικό υλικό ο δράστης έχει αντιληφθεί ότι η κοπέλα τον καταγράφει με το κινητό της και προσπαθεί να της το αποσπάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε δύο περιπτώσεις επιτέθηκε σε κοπέλες, ανήλικη και ενήλικη έχοντας προφανώς σκοπό να ασελγήσει πάνω τους.

Στην πρώτη περίπτωση, στη Βάρη, πλησίασε μια 15χρονη και αφού τη ρώτησε, δήθεν, για το πώς θα κατευθυνθεί στο Ελληνικό, στη συνέχεια άρχισε να τη ρωτάει εάν έχει φίλο. Το κορίτσι κατάλαβε πώς κάτι περίεργο συμβαίνει και το έβαλε στα πόδια, ενώ στη συνέχεια μαζί με τους γονείς της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

To βίντεο του notia.gr

Στη δεύτερη περίπτωση, αυτή που φαίνεται στο βίντεο, ο δράστης με το ίδιο πρόσχημα, δηλαδή πώς θα κατευθυνθεί στο Ελληνικό, έπιασε την κουβέντα σε μια 20χρονη φοιτήτρια και οι κινήσεις του προσέδιδαν ότι είχε πρόθεση να ασελγήσει. Αγρίεψε και της επιτέθηκε όταν κατάλαβε ότι τον καταγράφει με το κινητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτίων Προαστίων έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλοδαπό, και πλέον πραγματοποιούν στοχευμένες έρευνες για τη σύλληψή του. 

Πηγή

www.real.gr

Related Posts

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.