Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έπνιξαν την 20χρονη με τα χέρια τους και ένα κομμάτι ύφασμα | ενότητες, κοινωνία


Συγκλονίζουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης από την εξέταση στη σορό της 20χρονης που έπεσε θύμα των αδίστακτων ληστών που μπήκαν στο σπίτι που έμενε με τον σύζυγο και το 11 μηνών βρέφος της στα Γλυκά Νερά. 

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, οι αδίστακτοι δολοφόνοι έπνιξαν με τα χέρια τους την 20χρονη, ενώ η αιτία θανάτου, όπως αυτή αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, είναι η ασφυξία, καθώς υπήρξε απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Στο στόμα της υπήρχε ένα κομμάτι ύφασμα που οι δράστες πίεσαν μέσα, ενώ ταυτόχρονα της έκλειναν με τα χέρια μύτη και στόμα.

Πού στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 20χρονης – Το στοιχείο «κλειδί» που αναζητούν οι Αρχές

Σε ομάδες σεσημασμένων ληστών που έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης στρέφουν τις έρευνες τους οι δύο ειδικές ομάδες οι οποίες συστάθηκαν στην Ασφάλεια για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν τις έρευνες, πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με επαγγελματίες οι οποίοι καθώς φαίνεται παρακολουθούσαν το σπίτι μέρες πριν και είχαν βρει τα τρωτά του σημεία. Για τον λόγο αυτό ήξεραν πώς να τυφλώσουν τις κάμερες του σπιτιού με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η παραμικρή εικόνα από αυτούς και γνώριζαν ακόμη και την ύπαρξη του μικρού σκύλου που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως φυσικός συναγερμός και για αυτό τον σκότωσαν με το που μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Ολες αυτές οι κινήσεις προσδίδουν τον επαγγελματισμό αλλά και το αδίστακτο του χαρακτήρα τους αφού όπως αποδείχθηκε ενώ θα μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα και να φύγουν οι δράστες σκότωσαν την 20χρονη.

Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν ανθρώπους που ενδεχομένως γνώριζαν την ύπαρξη των χρημάτων μέσα στο σπίτι και κυρίως το γεγονός ότι το ζευγάρι κανόνιζε την αγορά ενός οικοπέδου έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ.

Θα εξεταστούν ακόμα και άτομα που εργάστηκαν στο σπίτι είτε ως οικιακοί βοηθοί είτε ως κηπουροί. Εκτός αυτού έχει ενεργοποιηθεί πλήρως το πληροφοριακό δίκτυο της ασφάλειας, εντός και εκτός φυλακών για την άντληση στοιχείων και πληροφοριών που θα οδηγήσουν στην εξυχνίαση του φρικτού εγκλήματος.

Επίσης, άλλο ένα βέλος στη φαρέτρα των ερευνητών είναι η επικήρυξη των 300.000 ευρώ που μπορεί να ανοίξει στόματα, καθώς το ποσό είναι μεγάλο και η ανωνυμία του πληροφοριοδότη εξασφαλισμένη.

Ενα σημαντικό στοιχείο που ίσως δώσει συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνες και μάλιστα με γενετικό υλικό των δραστών αναζητούν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου έχει μεταφερθεί η σορός της άτυχης 20χρονης, έχει μεταβεί και ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να αναζητήσει με εξελιγμένες μεθόδους ίχνη γενετικού υλικού των δραστών στα νύχια του θύματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί η άτυχη κοπέλα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών φαίνεται ότι πάλεψε μαζί τους και για τον λόγο αυτό θα αναζητήσουν ίχνη DNA.

Πηγή

www.real.gr

Related Posts

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.