Διπλή εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Ένταλμα σύλληψης για τον γόνο επιχειρηματικής οικογένειας | ενότητες, κοινωνία


Στον εισαγγελέα οδηγούνται εντός της ημέρας οι 7 συλληφθέντες για τον φόνο της 37χρονης συζύγου του 54χρονου Ζακυνθινού επιχειρηματία ο οποίος επίσης έπεσε νεκρός από συμβόλαιο θανάτου πριν από περίπου ένα μήνα στο κέντρο του νησιού.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών, ο οποίος αναζητήθηκε επισταμένα τόσο στο σπίτι του στο Ψυχικό όσο και σε βίλα στα νότια προάστια, χωρίς να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός του.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει μεταβεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μονακό, όπου επίσης διατηρεί παραθαλάσσια βίλα.  Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει από τις έρευνες είναι αν η χρησιμοποίηση του σκάφους και του οχήματος του γνωστού επιχειρηματία των Αθηνών, έγινε εν γνώσει ή εν αγνοία του από τον προσωπικό του σωματοφύλακα. Ωστόσο, εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι όταν θα προχωρήσει η κύρια ανάκριση, ο γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας ίσως εμφανιστεί στις δικαστικές Αρχές αυτοβούλως, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Η εμπλοκή του επιχειρηματία έγκειται στο γεγονός ότι το σκάφος που χρησιμοποιήθηκε για να μεταβεί ο σωματοφύλακάς του στη Ζάκυνθο και να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Ζακυνθινού επιχειρηματία και της συζύγου του, είναι ιδιοκτησίας του όπως και το θηριώδες τζιπ που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική μεταφορά του σκάφους στην Κυλλήνη, για να φυλαχθεί σε αποθήκη που διατηρούσε στην περιοχή εν ενεργεία αστυνομικός.

Πηγή

www.real.gr

Related Posts

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.