Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Στις 01:30 το ωράριο από 12 Ιουνίου, ανοίγει η μουσική στην εστίαση | ενότητες, κοινωνία


Εισήγηση για επιστροφή της μουσικής στην εστίαση αλλά με όριο στα ντεσιμπέλ έκανε η επιτροπή λοιμωξολόγων. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πρόταση για επέκταση του νυχτερινού ωραρίου στις 01:30 από 12 Ιουνίου.

Από την 1 Ιουλίου, καταργείται τελείως η απαγόρευση κυκλοφορίας, ανοίγουν τα νυχτερινά κέντρα και οι γάμοι θα γίνονται με προσκεκλημένους 300 άτομα.

Τις αποφάσεις θα ανακοινώσει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα συμμετέχει στην καθιερωμένη ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Σήμερα, η ενημέρωση αντί για τις 6 θα γίνει στις 7 το απόγευμα. Θα έχουν προηγηθεί οι αποφάσεις των ειδικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι της συνεδρίασης της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων είναι η διεύρυνση κατά μια ώρα του ωραρίου κυκλοφορίας (στη 1.30 από 00.30 που ισχύει σήμερα), η επιστροφή της μουσικής στην εστίαση και η αύξηση των ατόμων σε γάμους και βαφτίσεις από 1η Ιουλίου, από 100 άτομα στα 200.

Πάντως το ενδεχόμενο της άμεσης κατάργησης του ωραρίου κυκλοφορίας απέκλεισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, επισημαίνοντας ότι «δεν τελειώσαμε με την πανδημία».

Πηγή

www.real.gr

Related Posts

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.