Νέο πύρινο μέτωπο στη Βαρυμπόμπη – Μηνύματα από 112 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ | ενότητες, κοινωνία


Συναγερμός στην Πυροσβεστική από νέο ενιαίο πύρινο μέτωπο αρκετών χιλιομέτρων που έχει πάρει διαστάσεις στους πρόποδες της Πάρνηθας.

 Οι φλόγες εντοπίζονται σε δύσβατο σημείο και αντιμετωπίζονται με εναέρια μέσα. Το μέτωπο κατευθύνεται προς Ιπποκράτειο Πολιτεία και Δροσοπηγή και αυτή τη στιγμή η Αστυνομία ελέγχει σπίτι προς σπίτι μήπως υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν εγκαταλείψει τις οικίες τους.

Νωρίτερα, τρεις σοβαρές αναζωπυρώσεις που έχουν πάρει διαστάσεις στη Βαρυμπόμπη προκάλεσαν μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Η πιο σημαντική σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, είναι προς το Ολυμπιακό χωριό γι αυτό και εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Ιπποκρατείου Πολιτείας και της Δροσοπηγής.

Σύμφωνα με το μήνυμα οι κάτοικοι από την Ιπποκράτειο Πολιτεία πρέπει να κατευθυνθούν προς εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και από Δροσοπηγή προς Αφίδνες και Ωρωπό.

Ακολούθησε δεύτερο μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους του Κρυονερίου να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα και πόρτες για να μην μπουν καύτρες στα σπίτια τους. Η δεύτερη αναζωπύρωση είναι μέσα στα πρώην βασιλικά κτήματα και η τρίτη στο ρέμα της Χελιδονούς κοντά στις Αδάνες.

Και οι τρεις καίνε κομμάτια του δάσους που είχαν γλιτώσει μέχρι στιγμής.

 

Πηγή

www.real.gr

Related Posts

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.